Veiligheid, gezondheid en milieu

SafetyMain

Veiligheid, gezondheid  en milieu

 

Wij besteden veel aandacht en tijd aan veiligheid en kwaliteit en vinden het belangrijk om iedereen alert te houden, ook onze Asbestspecialisten. Het is voor ons een uitdaging om continu naar een hoger niveau te komen op het gebied van veligheid en milieu . Cursussen, opleidingen en voorlichting geven zijn hierbij belangrijke onderdelen. Een ander onderdeel om de continuïteit en de veiligheidsgedachte te waarborgen, is het houden van toolboxmeetings ,startwerkvergaderingen en werkplekinspecties door de direct leidinggevenden.

 

Naast het feit dat al ons personeel en inhuur personeel over de juiste kennis en certificaten beschikt, werken wij uitsluitend met gekeurde gereedschappen en machines. Hierbij is er veel aandacht voor inspectie en het continu verbeteren van ons materieel, zowel op het gebied van veiligheid, kwaliteit als milieu.

 

veiligheid en gezondheid zijn twee kernbegrippen bij asbestsanering. Het is dan ook terecht dat deze twee disciplines worden gedragen door een strikte wet- en regelgeving en “Van berghé Asbestsanering B.V.” op alle fronten aan deze eisen voldoet. Wij zijn als bedrijf binnenkort in het bezit van SC530 Certificaat en de projectverantwoordelijken beschikken over een persoonsgebonden DTA-A en DAV certificaat en VCA vol.

 

Regelmatig gehouden klanttevredenheidsonderzoeken hebben bewezen dat we steeds weer naar een hoger niveau zijn gegaan op het gebied van veiligheid en omgang met het milieu .  Wij doen er alles aan om deze stijgende lijn voort te zetten!